Известие

Collapse
No announcement yet.

Предница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предница

Защо висва предницата на 166 или си е така по ниска от задницата.И ако не е така кое трябва да се сменя та да се изправи?
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Нормално е предницата ти да е по-ниска, аеродинамиката на всяка кола е съобразена с това. Отделен въпрос е колко е по-ниска от нормалното. Влияние на това оказва окачването - пружини, амортисьори, по-малко втулки и др. Ако има проблеми с някои от тези компоненти може да се забележи визуално. Допълнителна тежест е и по-тежкия дизелов мотор. Да не се забравя и размерът на гумите/ако е различен от дадения от производителя/.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:54.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
      Защо висва предницата на 166 или си е така по ниска от задницата.И ако не е така кое трябва да се сменя та да се изправи?
      Аз мисля,че трябва да се сменят пружините и ще се оправят нещата
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 136 HP

Comment

А не ви ли прави впечатление че 136-конъовите за с по ниски предници от 140-150 коня???.Аз поне до сега не съм видял една 136 с предница равна на задницата
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

по- стари са.........
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            А не ви ли прави впечатление че 136-конъовите за с по ниски предници от 140-150 коня???.Аз поне до сега не съм видял една 136 с предница равна на задницата
            Това гледам и аз предница и задница имат доста разлика.За това питам.И предполагам не е само при мен така и реших да питам патило а не учило!
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
              Това гледам и аз предница и задница имат доста разлика.За това питам.И предполагам не е само при мен така и реших да питам патило а не учило!
              И при мен е така .. но съм го забелязал само при тези преди 2000г .. не знам защо е така
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

А чалъм малко да се вдигни тая предница дали има?
                sigpic
                166 JTD - Ex.
                164 Super T.S.
                145 T.S.

Comment

Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщение
                  А чалъм малко да се вдигни тая предница дали има?
                  Смяна амортесьори или пружини мисля .. ако има още нещо ще съм любопитен да разбера , защото и аз съм със същия "проблем"

Comment

Ми аз смених амортесьорите ама ефект никав, маи тряя и прожините да се сменят.Един познат ми каза, че някакви подложки се слагали на прожините ама мен ми се струва малко странно тва.
                    sigpic
                    166 JTD - Ex.
                    164 Super T.S.
                    145 T.S.

Comment

Това съм го чувал и за КАПА - подлагали, като увисне предницата.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                        по- стари са.........
                        +1 Взе ми го от устата
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                          Смяна амортесьори ...
                          Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщение
                          Ми аз смених амортесьорите ама ефект никав, маи тряя и прожините да се сменят.Един познат ми каза, че някакви подложки се слагали на прожините ама мен ми се струва малко странно тва.
                          Височината на окачването зависи от пружините, а не от амортисьорите. А това с подложките е хубава работа, ама циганска Все едно като се прегърби бабата да я качат на токчета - дали ще се реши проблема?
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                            Височината на окачването зависи от пружините, а не от амортисьорите. А това с подложките е хубава работа, ама циганска Все едно като се прегърби бабата да я качат на токчета - дали ще се реши проблема?
                            Тук съм съгласен ! И на мен ми се вижда малко несигурно това с подложките ..

Comment

Бух тва да не е жигула бре хора, кви подложки кви стругари кви мюрдий в салатата.....

Comment

Working...
                              X